Sport

2011.09.05. 06:48

Somodi bravúrjai akadályozták meg a Paks sikerét

Címkék#Paksi FC

Ness Hungary NB II. Nyugati csoport 3. forduló.

B. L.

Paksi FC–Videoton-Puskás Akadémia 0–0. Paks, 200 néző. V: Szőts. Paks: Pokorni– Féhr, Berkó, Racskó, ifj. Blatt (Juhász M.)– Kupás (Cziráki), Tamási G., Budai, Heffler N.– Pap R. (Pintér N.), Feil. Edző: Lengyel Ferenc. Videoton: Somodi– Margitics, Vaszicsku, Papucsek, Jankovics– Macsicza, Soós, Babos, Farkas V. (Elek)– Baracskai (Balog G.), Máté. Edző: Hartyáni Gábor.

A hazaiak álltak közelebb a győzelemhez, de Somodi Bence szenzációsan védett, így végül igazságos döntetlen született a két NB I-es tartalékcsapat mérkőzésén.

Lengyel Ferenc: – Felemás érzéseim vannak. Mi álltunk közelebb a győzelemhez, leginkább az életveszélyes pontrúgásainknak köszönhetően. A bánatom az, hogy már a második mérkőzésen nem rúgtunk gólt, sőt, ezen a mérkőzésen valódi helyzetet sem tudtunk kialakítani.

Amire számítottam, hogy az első négyesünk, Feil Máté, Heffler Norbert, Kupás Zoltán, Pap Roland jobb lesz, mint a Vidi védelme, nem jött össze, így meg kellett elégednünk az egy ponttal. Sokat kell még azon dolgoznunk, hogy a fiatalok eljussanak oda, hogy képesek legyenek egy ilyen mérkőzésen is helyzeteket teremteni

Hartyáni Gábor: – Nem volt jó mérkőzés, ellenfelünk főleg pontrúgások után volt veszélyes, nekünk viszont helyzetünk sem nagyon volt, inkább csak lehetőségeink. Somodi bravúrjai is kellettek a pontszerzéshez. Tudtuk, hogy nehéz szezon vár ránk, hiszen nyáron több alapemberünk is távozott, a fiataloknak pedig még időre van szükségük, hogy felvegyék az NB II ritmusát:"

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!