Sport

2011.10.02. 17:48

A Majos véget vetett a kölesdiek sorozatának

A Majos 3–0-ra nyert Kölesden a Horfer Serleg megyei I. osztályú focibajnokság vasárnapi rangadóján – nincs már veretlen.

TEOL

Dunaföldvár FC–Tolna 0–6 (0–3). Dunaföldvár, 150 néző. V: Rákosi T. Ilyen arányban is megérdemelt a tolnai győzelem, újra komoly változások várhatók a földváriaknál. Gól: Szabolcska 4, Rikkers 2. Jók: az egész vendégcsapat dicsérhető. Ifi: 0–2.

Őcsény–Tevel 2–1 (0–0). Őcsény, 150 néző. V: Lengyel S. Küzdelmes mérkőzésen megérdemelt a hazai csapat győzelme. Gól: Babanics F., Gergely Cs., illetve Pfeifer. Kiállítva: Nagy G. a 44., Batánovics a 65. percben. Jók: Gergely Cs., Babanics F., Babanics Gy., illetve az egész vendégcsapat dicsérhető. Ifi: 4–0.

Kölesd–Majos 0–3 (0–2). Kölesd, 250 néző. V: Száraz F. A motiváltabban és taktikusabban játszó vendégcsapat megérdemelten vitte el a három pontot. Gól: Czékmány B. (11-esből), Bognár S., Máté B. Jók: Bogos vezérletével az egész vendégcsapat dicsérhető. Ifi: 10–0.

A részletes beszámolókat és a forduló válogatottját a Tolnai Népújság október 3-i, hétfői számában találja.

A két szombati meccs eredményéért kattintson ide!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!