Sport

2011.10.28. 15:03

Nyerniük kell, hogy jól záruljon az őszi idényük

A Vasas otthonában elszenvedett vereség (0–1) és a Magyar Kupából való kínos kiesés (3–2-re nyert az NB III-as Putnok) után a sereghajtó Zalaegerszeg elleni szombati találkozón lesz mit kijavítania az MVM Paks futballcsapatának.

TEOL/R.G.

– Rendkívül csalódott voltam a putnoki kupabúcsú miatt, hiszen 1–1-nél többször is eldönthettük volna a találkozót, de kihagytuk a ziccereinket. A védelmünk pedig ismét hozta a szokásos formáját, nem tudom, kivel kellene játszanunk, hogy kapott gól nélkül megússzuk... Nem tehettem mást, mint gratuláltam az ellenfélnek a továbbjutáshoz – tekintett vissza a kupameccsre Kis Károly vezetőedző.

– A szombati bajnoki a ZTE számára élet-halál kérdése. Ellenfelünk, jóval jobb játékosállománnyal rendelkezik, mint azt a tabellán elfoglalt helye mutatja. Nekünk is javítanunk kell, hiszen a legutóbbi bajnoki mérkőzésünkön, a Vasas ellen úgy szenvedtünk vereséget, hogy a játékunk alapján pontot érdemeltünk volna. Ahhoz, hogy az ősz jól záruljon, ezt a meccset nyernünk kell!

Az NB II-es Paks vasárnap Tatabányán lép pályára, katt ide!

OTP Bank Liga, 14. forduló. MVM Paks–Zalaegerszeg FC, szombat, 17 óra. A Paks tervezett kezdőcsapata: 24 Csernyánszki– 16 Heffler T., 73 Éger, 5 Gévay, 7 Báló– 39 Bartha, 19 Mészáros I., 22 Sipeki, 11 Vayer– 53 Montvai, 2 Nagy I. A kispadon: 28 Pokorni (cserekapus), 6 Sifter, 9 Csehi T., 10 Kiss T., 17 Magasföldi, 18 Fiola, 27 Heffler N.

A bajnoki táblázatért kattintson ide!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!