Sport

2012.11.30. 16:29

SZAC–Postás: a második helyről dönt a rangadó

Újabb rangadót játszik szombaton a Szekszárd AC – a Postás elleni csata a második helyről dönthet.

TEOL

A szekszárdiak múlt héten simán kikaptak a bajnokság legnagyobb esélyesének tartott Budaörstől (1:9), az eredmény ugyanakkor közel sem adott reális képet az erőviszonyokról. A vendégek legerősebb csapatukkal (Pergel Szandra, Molnár Cornelia, Madarász Dóra, Hepke Johanna) érkeztek, miközben Sáth Sándor szakmai igazgatónak két kulcsemberét (Molnár Zita, Ema Recko) is nélkülöznie kellett.

A Postás ellen viszont mindketten asztalhoz állnak – velük pedig hazai környezetben némiképp esélyesebb is a SZAC. Persze nem lesz könnyű dolga a hazai együttesnek, a Postás ugyanis a Budaörshöz hasonló kerettel rendelkezik: Braun Éva, Kertai Rita, Varga Tímea, vagy Nagyváradi Mercédesz egyaránt a hazai elit tagja.

Sok múlhat azon, hogy Braun Évától sikerül-e meccset „lopni”, ha ez sikerül, minden valószínűség szerint nyerni fog a Szekszárd. A 11 órakor kezdődő összecsapást a Postás (5 meccs, 5 győzelem) várja a második helyen, de a SZAC (5 meccs, 4 győzelem, 1 vereség) egy sikerrel az egymás elleni eredmények miatt megelőzheti fővárosi riválisát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!