Sport

2013.09.26. 10:00

Még sokat érhet a SZAC-nak ez a siker

Legyőzték az osztrák SVS Ströck csapatát a Szekszárd AC asztaliteniszezői a női Klubcsapatok Szuperligájában.

TEOL

Daniele Dodean, Li Qiangbing, Lovas Petra. Ők hárman alkotják az SVS Ströck alapcsapatát. A Szekszárd AC nagy szerencséjére egyikük sem jött el kedden a tolnai megyeszékhelyre, a SZAC elleni KSZL-meccsre. A végső győzelemre is esélyes osztrákok ráadásul csupán két játékossal, a thaiföldi Thamolwan Khetkuennel és a bolgár Jessica Zlatilovával érkeztek. Így eleve 3:0-val indult a SZAC, hiszen a hiányzó játékos elleni partikat 3:0-val kapták a hazaiak. Sáth Sándor csapata természetesen élt az eséllyel, és 6:4-es, a végelszámolásnál nagyon sokat érő győzelmet aratott. A szekszárdiaknál Tóth Kata Khetkuen és Madacki Zlatilová elleni biztos sikerét érdemes kiemelni. Bemutatkozó meccsén 6:3-ra kapott ki a Szekszárd a Mladost Zagreb otthonában.

Klubcsapatok Szuperligája, B-csoport, 2. forduló: Szekszárd AC–SVS Ströck (osztrák) 6:4. Eredmények, páros: Tóth K., Szvitacs–Khetkuen, Zlatilová 3:0. Egyéni: Tóth K.–Zlatilová 2:3, Szvitacs játék nélkül 3:0, Madacki–Khetkuen 1:3, Szvitacs–Zlatilová 1:3, Tóth K.–Khetkuen 3:0, Madacki játék nélkül 3:0, Szvitacs–Khetkuen 2:3, Madacki–Zlatilová 3:0, Tóth K. játék nélkül 3:0.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!