Sport

2013.12.29. 16:21

Horváth Ferenc lehet a Győri ETO vezetőedzője

Horváth Ferenc a legesélyesebb arra, hogy elfoglalja a Győri ETO kispadját.

TEOL-információ

Az MVM-Paks vezetőedzője a hírek szerint a kisalföldiek elsőszámú kiszemeltje, sőt hírportálunk megbízható forrásokból úgy értesült, hogy a győriek nagyvonalakban már meg is egyeztek a paksi csapatot nyár óta irányító 40 éves szakvezetővel. Az ETO-t bajnoki címig vezető Pintér Attilát december 19-én nevezték ki a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, így a címvédőnek új edző után kellett néznie.

Horváth Ferenc mellett Mészöly Géza és Csertői Aurél nevét lehetett a legtöbbször hallani, mint az ETO lehetséges edzőjét, de vasárnapi információink szerint hétfőn Horváth Ferenc érkezését jelenti majd be a klubvezetés. A Győr információink szerint kivásárolja a szakvezetőt, akinek még másfél évig érvényes a szerződése az MVM-Pakssal.

Horváth Ferencnek fél év alatt nem sikerült megváltania a világot Pakson, csapata csupán a 13. helyen áll az őszi idényt követően az OTP Bank Ligában, 17 meccsen mindössze négy győzelmet ünnepelhetett a Pakssal, amellyel legutóbbi tíz összecsapásából egyet sem tudott megnyerni. Ha ő lesz a befutó Győrben, alaposan fel kell kötnie azt a bizonyost... A címvédőnél ugyanis nem fér bele egy hasonlóan pocsék sorozat.

FRISS!
A Győri ETO FC nemrég bejelentette: megállapodtak Horváth Ferenccel, így a 40 éves tréner foglalja el Pintér Attila helyét az ETO kispadján!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!