Sport

2014.03.25. 18:14

Magyar Kupa: Németkéren várják az UFC-t

Címkék#Magyar Kupa

A megyei selejtező második fordulójának mérkőzéseit játsszák ma és holnap a labdarúgó Magyar Kupában.

TEOL

A két NB III-as csapat közül a Bölcskei SE Bonyhádra látogat, míg a Tolle UFC Szekszárd Németkéren lép pályára.
„Természetesen örülünk neki, hogy egy NB III-as csapatot fogadhatunk – mondta Rauth Mihály, a németkériek szakvezetője. – Ha a realitásokat nézzük, nincs sok esélyünk, de szeretnénk egy sportszerű mérkőzést játszani, és minél jobb eredményt elérni. Nem tudunk a legerősebb felállásunkban kiállni a Szekszárd ellen, hiszen többen munkahelyi elfoglaltság miatt nem állhatnak a rendelkezésemre, de így több fiatalnak is lehetőséget adhatok, akiknek bizonyosan élmény lesz egy harmadosztályú csapat ellen futballozni” – zárta a szakvezető.

A kör legizgalmasabb meccsét minden bizonnyal Majoson játsszák, ahol a megyei élvonal harmadik helyezettje a második helyezettet fogadja. Egy találkozót már korábban lejátszottak, ezen a Madocsa SE idegenben verte 4–2-re a Tolnanémedit.

A 2. forduló programja, március 26., szerda: Szakály SE–Fadd SE, Pálfa SE–Tevel SE, Bonyhád VLC–Bölcskei SE, Aparhant SE–Hőgyészi SC, Kölesd SE–Dunaföldvár FC, Sióagárd SE–Bátaszék SE, KSE Gyönk–Gerjen SK, Bátaapáti SE–Nagymányoki SE, Simontornya TC–Szedres SE, Németkéri SE–Tolle UFC Szekszárd, Majosi SE–Dombóvári FC-Róna 16 óra. Március 27., csütörtök: Gyapa Derbi SE–Tolna VFC 16 óra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!