Sport

2014.03.22. 21:53

Rudolf duplájával mindhárom pontot elvitte a Győr

Rudolf Gergely két góljára csak Bartha László tudott válaszolni, így a Győri ETO FC győzelemmel távozott Paksról. Tizennégy meccse nyeretlen a Paks.

TEOL

Labdarúgó OTP Bank Liga, 21. forduló
MVM-Paks–Győri ETO FC 1–2 (1–2). Paks, 1000 néző. V: Solymosi P. Paks: Molnár P. – Heffler T., Éger, Horváth G., Szabó J. – Kecskés T. (Bori, 58.), Fiola – Bartha, Tóth B. (Kiss T., 74.), Lázok (Könyves, 58.) – Délczeg. Vezetőedző: Csertői Aurél. Győr: Kamenar – Svec, Lipták, Lang, Dinjar – Kalmár Zs. (Kronaveter, a szünetben), Pátkai, Kamber – Strestik (Dudás Á., 61.), Rudolf, Varga R. (Anrdics, 77.). Vezetőedző: Horváth Ferenc. Gólszerzők: Bartha a 21., illetve Rudolf a 12. és a 26. percben.

A paksiak immáron 14 mérkőzése nyeretlenek, pedig most már el kellene kezdeni a pontgyűjtést, mert egyre inkább fenyegeti a kiesés réme az atomvárosiakat. A Paksra jövő szombaton élet-halál meccs vár az utolsó helyezett Kaposvári Rákóczi otthonában. Talán jó ómen, hogy legutóbb éppen a kaposváriak ellen tudott nyerni a Paks – még tavaly szeptember 13-án, 2–0-ra.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!