Sport

2014.07.29. 14:52

Három Tolna megyei csapat a döntőben

Címkék#Paks

Véget értek a XIX. Tűzkakas Országos Tűzoltó Strandfoci Bajnokság selejtezői.

TEOL/V.M.

Mint arról Boros Brigitta megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatott, harminchat csapat több mint száz mérkőzésen küzdött meg a döntőbe való továbbjutásért július 24-27. között. Az első selejtező csoportban tizenöt, a másodikban huszonegy csapat mérkőzött meg. Szerencsére az időjárás is kegyeibe fogadta a rendezvényt, így a meccsek és a buzdítás mellett jutott idő családi kikapcsolódásra, fürdőzésre, pihenésre is.

A döntőbe jutott huszonnégy csapat augusztus 2-án és 3-án folytatja a küzdelmet a paksi ürgemezei strandon a Tűzkakas vándorkupáért. A szervezők – a Paksi Önkéntes Tűzoltó Sport és Hagyományőrző Egyesület és a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság – a döntő napjaira technikai kiállítással készülnek, amelyet a csapatok mellett a strandolók is megtekinthetnek, sok más mellett látható lesz a BM HEROS Zrt. által gyártott magyar fejlesztésű tűzoltóautó, a legújabb cseh átemelő szivattyú és veterán motorok is.

A döntőbe jutott Tolna megyeiek: a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!