Sport

2014.11.13. 09:45

Báló Tamás és Szabó János újabb két évre írt alá

Szabó János és Báló Tamás még két évig az MVM-Paks futballcsapatát erősíti. A két védővel 2017 nyaráig hosszabbított az OTP Bank Ligában 14 forduló után a tabella harmadik helyén álló atomvárosi egylet.

TEOL

Mindkét futballistának jövő nyáron járt volna le a kontraktusa. Haraszti Zsolt ügyvezető a Nemzeti Sport Online érdeklődésére megerősítette, hogy megkezdték a tárgyalásokat Fiola Attilával is, és már közel járnak a megállapodáshoz. A 24 éves védőt a Videotonnal, a győri ETO-val és a Fradival is szóba hozták, ráadásul a feröeriek elleni Eb-selejtezőn a magyar válogatottban is bemutatkozott, ezáltal még felkapottabbá vált.

Az ugyancsak jövő nyáron lejáró szerződésű Kovács Gáborral és Eppel Mártonnal decemberben, az őszi szezon végeztével kezdik meg a tárgyalásokat a paksiak, de egyeztetni fognak Bartha Lászlóval és Könyves Norberttel, akiknek egyaránt 2015. decemberéig szól a szerződésük Pakson.
Az MVM-Paks az őszi szezon utolsó fordulójában, november 22-én, szombaton 16 órakor az újonc Dunaújváros vendége lesz. A 2015-ös évben ezen kívül még két tavaszról előrehozott találkozó vár a zöld-fehérekre: november 30-án, vasárnap Győrben (18.30 óra) lépnek pályára, december 6-án pedig a másik újoncot, a Nyíregyházát fogadják (20 óra).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!