Sport

2016.06.23. 10:37

Örömmel érkeznek és mosolyogva mennek haza a táborból

Címkék#Szekszárd

Hatodszor rendezi meg nyári focitáborát a Szekszárdi UFC Kvanduk János, Koch László és Deli Balázs vezetésével.

Kvanduk Bence ([email protected])

[caption id="" align="alignleft" width="650"] A gyerekek élvezik, hogy övék a pálya (Fotó: Mártonfai Dénes). A további képekért kattintson a fotóra!
[/caption]

Az idei különleges alkalom, hiszen először dolgozik vegyes korosztállyal, nyolctól tizenkét éves korig összevont csoporttal a három szakember, akiknek munkáját Kvanduk Ella és Stefán Anna, az I. Béla Gimnázium tanulói, illetve Ágics Péter labdarúgó segítik. A gyerekek, mint minden évben nagy lelkesedéssel vetik bele magukat a munkába. A napi két edzés forgószínpad szerűen működik, ahol egyik edzőtől a másikig haladva fejlesztik különböző képességeiket az ifjú futballisták.

Kvanduk János kiemelte, hogy hat év óta először fordult elő, hogy a gyerekek folyamatosan fociról, a magyar válogatottról beszélnek, nem valamilyen videojátékról. Az edzéseken Szalaik, Bödék és Fiolák szeretnének lenni. László Márk már harmadik éve tagja a nyári tábornak, és jövőre is szívesen jönne, mivel szeret focizni, és itt újakat tanulhat, játszhat a focistársaival, de az élményfürdő-látogatás is vonzó. Persze az Eb is szóba került. Ő a legjobb nyolc közé várja a magyarokat, amiért kapott is a többiektől, mert szerintük bajnok lesz válogatottunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!