Sport

2017.01.14. 16:51

Gólt lőtt a Fradinak, de 23-at kapott a Tevel Medosz

A rekordbajnok Ferencvárossal játszotta első téli felkészülési mérkőzését a megyei I. osztályban szereplő Tevel Medosz SE.

TEOL

„Fordítva is lehetett volna!” – kiáltotta a pályáról levonuló játékosoknak egy teveli szurkoló a szombat délutáni edzőmérkőzés lefújását követően. Jó vicc volt, többen nevettek is rajta, ám az NB I címvédője ezen a szombaton sajnos nem viccelt, meg sem állt 23 találatig. Csak azért nem lett 23–0 a vége, mert Buzás Attila szemfüles volt, és a második félidő hajrájában közelről az üres kapuba passzolta a Holczer Ádám által éppen eléje kiejtett labdát. A Fradi tavaly is Tolna megyei ellenféllel melegített be, akkor a Bonyhád VLC volt az „áldozat”, igaz csak 17–0 lett a vége.

">A Ferencváros–Bonyhád meccsről itt talál videós összefoglalót!

„Azt kértük a játékosoktól, hogy sokat mozogjanak, sokat fussanak, mutassák magukat és próbáljanak meg minél több gólt szerezni. Egy ilyen edzőmeccsnek mégiscsak ez a célja. Nem gondoltuk volna mi sem, hogy ilyen sok gólt szerzünk. Köszönjük a tevelieknek, hogy sportszerűen játszottak, sok sikert kívánunk nekik a megyei bajnokság tavaszi folytatására” – értékelte az összecsapást Máté Csaba, a Ferencváros szekszárdi illetőségű pályaedzője.

A Ferencvárosban 7 gólt (!) szerzett az osztrák Marco Djuricin, mögötte csupán két találattal maradt le Böde Dániel (5), akit viszont ötven percnyi játékot követően lecserélt Thomas Doll vezetőedző. Az új szerzemények közül a Diósgyőrből szerződtetett Bognár István háromszor volt eredményes, közte két remek szabadrúgásgólt is szerzett, az egyik a felső lécről vágódott a gólvonal mögé.

A Tevel Medosz SE a bajnoki tabella hatodik helyéről várja a megyei I. osztály 2016/2017-es szezonjának tavaszi folytatását. Simon József játékos-edző csapata a március 11-i nyitányon szabadnapos lesz, az első bajnokiját március 19-én vívja a Dunaföldvár FC ellen.

A Fradi Média alábbi videóján az egész mérkőzést megtekintheti!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!