labdarúgás

2019.09.28. 11:45

Dienes Pál együttese két vereség után szeretne javítani

Rónai Gábor

20190811_Szekszárd_Szekszárdi UFC -Dunaharaszti MTK NB III-as mérkőzés_Foto:Mártonfai Dénes/MD Tolnai Népújság

Fotó: Mártonfai Dénes (archív)

Előző két bajnokiját, a Szentlőrinc (itthon 0–1) és az Iváncsa (idegenben 1–3) ellenit elveszítette az NB III Közép csoportjában szereplő Szekszárdi UFC, amely most vasárnap Kozármislenyben szeretne javítani.

A megyeszékhely gárdája múlt szombaton majdnem visszatért a győzelem útjára, de hiába fordította meg a szintén harmadik vonalban szereplő lipótiak elleni Magyar Kupa-mérkőzését a hajrában, végül a vendégek kiegyenlítettek (2–2-vel zárult a meccs), és a tizenegyespárbajban ők bizonyultak higgadtabbnak.

Dienes Pál vezetőedző szerint nincs baj, a Szentlőrinctől és az Iváncsától is ki lehet kapni, hiszen mindkettő jobban szerepel, mint a szekszárdiak, akik számára most jönnek majd a nyerhető bajnokik. A mislenyi fellépés után a Taksonyt fogadják, majd a Dabas–Gyón és a Rákosmente KSK elleni összecsapás következik.

„Fordulatos, sok gólt hozó meccset játszottunk a lipótiakkal a Magyar Kupában – mondta Dienes Pál, az UFC vezetőedzője. – A 85. percben még mi vezettünk, de a hajrában kiegyenlítettek a vendégek, és a büntetőpárbajban ők bírták jobban mentálisan, és nekik volt több szerencséjük. Vasárnap Kozármislenyben folytatjuk bajnoki szereplésünket. Ellenfelünk jól szerepel saját közönsége előtt, legutóbbi két meccsükön egyaránt négy-négy gólt értek el, és magabiztosan győztek. Szeretnénk megállítani a menetelésüket, és ponttal, pontokkal akarunk hazautazni. Márton Eriket és Lékó Rolandot is kiállították Iváncsán, mindketten egy-egy meccsre szóló eltiltást kaptak, így rájuk nem számíthatok” – tekintett előre a mislenyi összecsapásra a szakvezető.

Ők játszhatnak

NB III, Közép csoport, a 8. fordulóban. HR-Rent Kozármisleny–Szekszárdi UFC, vasárnap 16 óra. Kozármisleny, V.: Katona Balázs (Marozsi Gábor, Topálszki Szabin).

A Szekszárdi UFC tervezett kezdőcsapata: 7 Mityók R. – 68 Rácz F., 20 Arena Á., 22 Dudás D., 4 Füredi P. vagy 8 Béla D. – 17 Királyházi, 40 Budai D., 10 Juhász M., 99 Kesztyűs B. – 11 Péter A., 23 Vituska I. A játékosok neve előtt a mezszámukat tüntettük fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!