Szépség és divat

2009.05.21. 12:10

Tűsarkú futás sztárokkal!

Május 23 án, szombaton a GLAMOUR magazin másodszor rendezi meg a Stiletto Runt. A budapesti WestEnd Millenium Tetőkertjén ezúttal hírességek is kipróbálják a tűsarkú futást.

BAMA

A tavalyi siker után idén már másodszor rendezi meg a GLAMOUR magazin a tűsarkú futást, a Stiletto Runt. A Deichmann által felajánlott 1 000 000 forintos fődíjért 100 lány fog megküzdeni, de díjazni fogják a versenyzők tűsarkúját és öltözködését is.

Idén celebek is küzdenek

Nyolc hazai híresség is rajthoz áll majd a sztárfutamban, megküzd majd a távval és a tűsarkúval az eseményen koncertet is adó Kovácsovics Fruzsina, vagy az Álom.net című filmben feltűnt Labancz Lilla, de ott lesz még Dammak Jázmin, Pirner Alma, Dukai Regina, Peller Mariann, Dombóvári Vanda és Árgyelán Kriszta is.

A Stiletto Run házigazdája Rákóczi Ferenc lesz, az indulókat pedig Béres Alexandra fogja bemelegíteni. A délután 1 órakor kezdődő rendezvényre látogatókat számos meglepetés várja majd! A Deichmann egy cipőlabirintussal készül, a L''Occitane pedig kényeztető lábmasszázzsal várja az érdeklődőket.

Részletes program a GLAMOUR Online-on!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!