Szépség és divat

2010.03.16. 17:12

Titokzatos és kihívó

A visszafogott lány most sem vetkőzött le az olasz divatlap számára, de sokkal merészebb, mint eddig bármikor.

BAMA

A magyar modellek mintha összebeszéltek volna, nagyon rákapcsoltak a második GLAMOUR Women of the Year gála előtt!

Mihalik Enikő divatkampánya és újabb Vogue-os divatanyaga jelent meg a napokban, most pedig a trónkövetelő Srej Zsófi újabb fotósorozata került elő!

A hatvani születésű magyar modell mérlege a nemzetközi divatheteken roppant meggyőző volt, hiszen összesen 52 divatbemutatón lejtett végig a kifutón, ami több mint elképesztő teljesítmény! Zsófi ráadásul egyre foglalkoztatottabb a divatmagazinoknál is, úgy tűnik, különösen Olaszországban imádják a magyar lányt!

A vele készült interjúnkban Zsófi elmondta, hogy eddigi kedvenc divatanyaga is egy olasz magazin számára készült. Hogy az áprilisi Amica magazinban megjelent széria mennyire kedves számára azt nem tudjuk, viszont megállapíthatjuk, hogy az eddig zárkózottabbnak megismert lány az utóbbi időben azért egyre merészebb divatanyagokban vállal szerepet!

A GLAMOUR legfrissebb magyar címlaplánya már a Tank magazine nemrég megjelent számában is megmutatta kihívó, érzéki oldalát, amelyet ezúttal Jean-François Lepage kamerája előtt villantott meg. A divatanyag elég sok apró érdekességet tartogat, Zsófi tűzpiros szája egyszerre érzéki, de valami hidegség is bújkál benne, ez a kettősség az egész sorozaton végigvonul. A félmeztelen képeken a magyar modell szemérmesen takarja magát, de ahogy legutóbbi magazinos anyagában, ezúttal is rengeteg feszültség van a sorozatban.

A sorozat további képei a GLAMOUR ONLINE oldalán>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!