Sztárvilág

2009.03.24. 21:26

Bódi Margó és Guszti elárulja, hogy mit műveltek a sztárok Afrikában!

A Bódi házaspár szinte mindent együtt csinál, így nem csoda, hogy kettesben vágtak bele a könyvírásba is. Mivel volt, amit nem mutattak meg a felvételek, Margó és Guszti elhatározta, hogy minden titkot elmesélnek A sztárok a fejükre estek! című műsorról. Vajon botrány lesz belőle?

Kiskegyed

Egy éve készül az a könyv, amely Bódi Guszti életéről szól. Az énekes tisztában van képességeivel és emlékei szavakba öntését inkább egy profira bízta, így egy írónőnek mondja tollba gondolatait. A műnek még csak munkacíme van, de már ez is sokat sejtető, Romateleptől Afrikáig névre hallgat egyelőre a kötet.

Iszonyú élmény volt

A házaspár mind a mai napig úgy érzi, hogy kicsit becsapták őket az afrikai kalandshow-val. A sztárok a fejükre estek! című műsor ugyanis számukra nem kalandos volt, hanem egy szabályos túlélőverseny! Iszonyú élmény volt számukra az éhezés és az is, hogy olyan emberekkel zárták össze őket, akiket mind a mai napig gonosznak tartanak.46 évet kellett ahhoz megélnem, hogy ilyen rossz emberekkel találkozhassak. A könyvben nem szeretnénk senkit sem megbántani és sárral dobálózni. Ezért nem fogjuk nevesíteni a szereplőket.” – mondta el Margó, aki saját könyvvel is készül az idei karácsonyra.



Mindent a konyhából

Bódi Guszti felesége ugyanis elhatározta, hogy ő is megmutatja, mit tud. Receptkönyvet fog írni, melynek már a címét is tudja. „Az én ízvilágom lesz a címe. Már több mint 20 saját receptet gyűjtöttem össze. Az ételeket meg is fogom főzni.” – árulta el lelkesen Margó. „Olyan képeket szeretnék a könyvbe, melyeknek már a láttán is megindul az ember nyálelválasztása. Nem csak a recepteket adom a könyvhöz, mindenből kiveszem a részem! Én fogok tálalni, kiválasztani a terítéket, mindent én csinálok majd!” – mesélte az asszony.

Egy bánatuk van csak

A nagy munkában egyetlen dolog bántja Bódiékat, ez pedig az, hogy a könyvek miatt sokkal kevesebb időt tudnak legkisebb unokájukkal, az egy hónapja született Angeloval. „Igyekszünk hetente legalább kétszer meglátogatni a fiunkat és a családját. A kisunokánk még csak egy hónapos, de máris öt és fél kiló! Nagyon büszke vagyok a kis menyemre! Olyan vékonyka, azt hittem, gondjai lesznek a szoptatással, de szerencsére rengeteg teje van, még fejni is tud a babának előre. Nem csoda, hogy a kicsi ilyen jól fejlődik!” – büszkélkedett Bódi Margó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!