Sztárvilág

2009.03.17. 15:36

Havas Henrik kisegíti az éhező Molnár Anikót!

Anikó felnéz a róla szóló legújabb könyv írójára, Havas Henrikre. A Tanár úr akkor sietett segítségére, amikor a lánynak a legjobban kellett! Az egykori Nagy Nőnek ugyanis minden fillérre szüksége van!

Kiskegyed

Komoly anyagi gondokkal küzd Molnár Anikó már jó ideje, ezt sosem titkolta a régebben modellkedésből élő, és a Való Világ című valóságshow-ból megismert lány. Nem nagyon kényeztették el olyan munkákkal, amilyenekre számított, így egyre-másra hozott pocsék döntéseket. Legutóbb volt pasijával, a chippendale fiúként dolgozó Angelo karjaiban vágott bele egy erotikus táncműsor felépítésébe. Azonban a sikerhez szükséges mellbőség kialakításának műtétje után a fiú inkább a szabadságot választotta Anikó helyet, így a lány magára maradt fájdalmával.

Majdnem felkopott az álla

E fiaskó után nem csoda, hogy nem halmozták el állásajánlatokkal a szőke bombázót. Egyedül jó barátja, Kasza Tibi próbált neki segíteni angliai munkák felhajtásával, de Anikó tetszését egyik sem nyerte el.

Könyv, mindenről

Anikó magánélete továbbra is romokban van. Jó ideje nem talál magának párt, aminek oka talán az is lehet, hogy eddigi szerelmei javarészt a híres emberek köréből kerültek ki, mint például Bochkor Gábor, Klausmann Viktor, és Kammerer Zoltán. Épp ezekről a férfiakról beszélt Anikó annak a Havas Henriknek, aki már Kelemen Anna élettörténetét is megírta. A Tanár úr egy diktafont adott a lánynak, hogy éjjel, mikor egyedül van, annak mesélje el emlékeit, amelyeket egy könyv formájába önthet. Anikót amúgy egyszerűen hülyének tartja a tévés. A kötet azonban igencsak balhégyanús, mivel Havas nem tett lakatot a szájára Anikó szerelmi életével kapcsolatban. A pletykák szerint Bochkor Gábor és Kammerer Zoltán is pert fontolgat a tévés ellen, ha olyan dolgok jelennek meg róluk, ami sérti önérzetüket.

Segítség Anikónak

A hírek szerint Havas Henrik csak azért vállalta el az Anikóról szóló könyv megírását, hogy ennek bevételével segítse a nélkülöző lányt. Reményei szerint a pénz segít Anikónak rendbe tenni az életét és tiszta lappal indulhat tovább az életbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!