Sztárvilág

2009.03.02. 17:52

Nős szerelmével keres közös lakást Dobó Kata!

Tavaly november végén adtunk hírt arról, hogy a szép színésznő ismét párra lelt, bár a boldogságot beárnyékolta az, hogy a kiválasztott férfiú nem egyedülálló, feleség és két gyermek tartozik hozzá. Az új pletykák szerint a pár már nem bujkál, és most közös lakást keres Békéscsabán!

Kiskegyed

Végre nyilvánosan is felvállalja szerelmét Dobó Kata és szerelme, G. Levente. A pár még tavaly szeretett egymásba, amikor a színésznő csatlakozott a békéscsabai színház társulatához. Levente segített még szebbé tenni Kata énekhangját és a közös munka alatt csendesen egymásba szerettek.

Nem gonosz csábító!

Kapcsolatuk elején sokan arra gyanakodtak, hogy Kata miatt romlott meg a színház zenei rendezőjének házassága. Ez azonban a Bors szerint nem így van, Levente már jó ideje családi problémákkal küzdött, így a színésznő nem elcsábította a férfit, csupán mellette állt a nehéz időkben.

Lakást keresnek, nem bujkálnak

A kezdeti időszak után a szerelmesek rájöttek, hogy felesleges tovább bujkálniuk, hiszen kapcsolatukról szinte mindenki tudott. A lap egyik informátora elárulta, hogy a színésznő és kedvese ugyanolyan életet élnek, mint bármely más szerelmespár, moziba és étterembe járnak. A hírek szerint most tovább lépett kapcsolatuk, közös lakást keresnek Békéscsabán, ahol végre együtt élhetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!