Sztárvilág

2009.05.14. 14:44

Nem fél a börtöntől Palcsó Tamás!

Hamarosan ítélet születhet az énekes októberi balesetének ügyében. Tomi tudja, hogy hülyeséget csinált, ezért elfogadja a kiszabott büntetést.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Az egykori megasztáros már nyugodtan alszik, leginkább vizsgáira, és élő koncertjeire koncentrál.
[/caption]Néhány hónappal ezelőtt totálkárosra tört az egykori Megasztár, Palcsó Tomi autója. Még a tűzoltókat is meglepte, hogy ő és barátja, aki ittasan nekivezette az autót egy villanyoszlopnak, életben maradtak. A rendőrség lezárta a nyomozást, és vádemelési javaslattal az ügyészség felé továbbította az iratokat. Tominak azért kell felelnie, mert átengedte barátjának a volánt, jóllehet tudta, hogy a srác ivott.

Egy életre megtanulta a leckét!

– Nem lep meg, hogy bíróságra került az ügy. Tisztában voltam vele, hogy ez a dolgok menete. A hatóság csak teszi a dolgát. Azzal riogatnak az újságok, hogy szabadságvesztésre is ítélhetnek. Ez nem valószínű, hiszen szerencsére senkit nem gázoltunk el, maximum a villanyoszlopot.

Ezért nem félek a börtönbüntetéstől, hiszen nem olyan súlyú cselekményt követtünk el, amiért szabadságvesztés járna. Pénzbüntetésre számítok, elfogadom, amit kiszab a bíróság. Nyugodtan alszom, nincs miért félnem. A történtekre még most, hónapokkal később sem emlékszem. Azt viszont tudom, hogy soha többet nem követek el ilyen hülyeséget, egy életre megtanultam a leckét. Most már előrenézek, pozitívan gondolkodom. Egyébként sem a balesetről és annak következményeiről szól az életem. Éppen vizsgaidőszak van az egyetemen, éjt nappallá téve tanulok. Szervezem saját zenekaromat, hogy élő koncertekkel örvendeztessem meg a rajongóimat, akik végig mellettem voltak a bajban, és aggódtak értem.

P. V.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!