Sztárvilág

2009.10.18. 14:00

Megérkezett a negyedik!

Életet adott negyedik gyermekének a gyönyörű modell. Heidi Klum és Seal legkisebb gyermeke, Lou Sulola Samuel és édesanyja is nagyon jól van.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Azóta még boldogabbak, hiszen világra jött Lou Sulola Samuel.
[/caption]Heidi Klum és férje, a zenész Seal immáron négygyerekes szülők, miután október 9-én megszületett a kis Lou Sulola Samuel. Az énekes az alábbi nyilatkozatban örvendezett a várvavárt jövevénynek:
- Lou elmondhatatlanul csodálatos kislány. Nagyon boldogok vagyunk, hogy minket választott ki arra, hogy az elkövetkező években nyomon követhessük a fejlődését! Seal és Heidi egyébkéntkét közös gyermekükön kívül még egy kislányt nevelgettek – eddig.



Teljes szívvel

- Amikor még csak vártuk a picit, nehezen tudtam elképzelni, hogy őt is úgy fogom szeretni, mint a többit, - folytatta Seal - hiszen úgy gondoltam, hogy a teljes szívemben ők vannak és honnan is "vehetnék elő" egy kis extra szeretetet. Bizonyosan minden szülő így van ezzel. És azzal is, hogy amint megszületik a gyermeked, ez a kérdés már nem kérdés, mert őt is ugyanúgy imádod, mint a többit anélkül, hogy a többit kevésbé imádnád. Lou Sulola Samuel gyönyörű és boldog vagyok, hogy az édesapja lehetek" - nyilatkozta a 46 éves énekes.

A pár egyébként négy éve kelt egybe, de Klum csak most adta be a kérelmet, hogy felvehesse férje nevét, vagyis a jövőben immár Heidi Samuelként fog szerepelni a még mindig gyönyörű 36 éves modell.

Ajánljuk még:

- Elvis adta össze Heidit és Sealt >>>

- A legfurcsább párok és viszonyok - képekkel >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!