Sztárvilág

2009.12.20. 09:23

Nem vagyok pornós!

Pert indít Voksán Virág egy lap ellen, mert megjelentették képeit, amelyeken éppen párjával szexel, ráadásul azt sugallták, mindezt pénzért teszi.

Kiskegyed Online

A fiatal modell és dj kálváriája egy éve kezdődött, amikor akkori párjának kocsijából elloptak a férfi mobiltelefonját. Exe olyan képeket is tarolt a készüléken, amelyeken Virág orálisan és kézzel kényezteti őt. Hamarosan jelentkeztek is a modellnél a „becsületes megtalálók”, egymillió forintot kertek a fotókért, de természetesen nem ment bele az üzletbe.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Sok férfi látná szívesen Virágot felnőttfilmben, de ő hallani sem akar ilyesmiről.
[/caption]

Feljelentést tett lopás és zsarolás miatt, aztán nem foglalkozott a dologgal, gondolván, ennyi senki nem hajlandó fizetni képeiért. A minap viszont jött a hideg zuhany: internetes szexportálon bukkantak fel a fotók, es másnap egy napilap is megjelentetett egy felvételt, kitakarva a kényes részeket. A lap pornográfnak nevezte képeket, ami miatt Virág szerint azt gondolhatják az olvasók, hogy pénzért szexelt.



Ha egyszer felkerült...

A modell kérésére az internetes portálról eltávolították az inkriminált képeket, de, ami egyszer felkerül a világhálóra, azt utána hiába törlik, ha érdeklődés tapasztalható iránta, újra és újra előkerül. Tartani lehet attól, hogy Virág képeivel is ez történhet. Ha a modell attól fel, ezek után nehéz lesz megszabadulni a pornós jelzőtől, jogos az aggodalma. A hazai szakma legjobb nevű rendezője, Kovi, azaz Kovács Istvan – aki egyébként a modell képeivel előrukkoló portál főszerkesztője – már jelezte, szívesen forgatna vele. Bár Kovi nem egy celebet megkörnyékezett már hasonló ajánlattal, kevesen mondanak neki igent, ahogyan Virág sem fog. Bíróságon keresi igazat, és jónak tűnnek az esélyei: többmilliós kártérítést ítélhetnek meg neki, amiért rossz hirét keltettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!