Sztárvilág

2010.03.02. 09:53

Peller Mariann: Még nem vagyok elégedett

Első kereskedelmi televíziós szereplése nem aratott átütő sikert. Az RTL Klub azonban nem akart megválni az új tehetségtől, így lehetőséget kapott a Reggeliben is. Azóta bebizonyította: jól döntöttek.

Kiskegyed Online

- Egyenesen a konditeremből jön. Még mindig tart a fogyókúra, amit a testvérével közösen kezdtek el?
- Már tinédzserként is diétáztam, mert nagyon tetszett, hogy a filmekben olyan csinosak a színésznők. Alkatomból adódóan az egész életemet végigkíséri a testmozgás és a tudatos étrend. Persze sokkal könnyebb együtt küzdeni a kilók ellen, ezért döntöttünk úgy a testvéremmel, hogy közösen vágunk bele. Ha ő elmegy a konditerembe, tudom, hogy nekem is kell. De nincs köztünk rivalizálás, imádjuk egymást, és nagyon büszke vagyok rá!

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A közös edzésnek meglett az eredménye.
[/caption]

Örülök neki, hogy Katus Attila edzésterve és étrendje engem is lefogyasztott. Alig eszem szénhidrátot, még a zöldségek és a gyümölcsök energiatartalmát is számolgatom. Magammal szemben mindig is szigorúbb voltam, van bennem egy jó adag megfelelési kényszer. Ez talán gyermekkoromból fakad, vagy a támadó kritikákra reagálok így.

- Valóban nehéz lehet úgy felnőni, hogy a családban mindenki sokat letett az asztalra.
- Gyerekként állandóan a testvéremhez hasonlítottak, én voltam a „kis Peller”. A nővérem színésznő, és már kicsiként is imádott szavalni. A tanárok meg azt gondolták, biztos én is jól tudok verset mondani, folyton összemérték a tudásunkat. Aztán úgy döntöttem, én is megmutatom, hogy képes vagyok jól teljesíteni.



- Azt is magára vette, hogy kudarcba fulladt az első műsor, amiben szerepelt?
- Ilyenkor akaratlanul úgy érzi az ember, hogy nem szeretik a nézők. A kollégáim viszont biztattak, és ez nagyon jólesett. Azt álmodni se mertem, hogy a Reggeliben ébreszthetem a nézőket. Örültem a lehetőségnek, de tudom, hogy még van mit tanulnom. Sokat rágódom egy bakin, egy-egy rosszul feltett kérdésen.

- Rengeteg stresszel jár egy élő műsor.
- A végére mindig nagyon elfáradok, ráadásul „bagoly típus” vagyok, nehezemre esik a korai kelés. Igyekszem hamar ágyba kerülni, hogy eleget pihenjek. De a feszültség levezetésében sokat segít a családom és persze a párom is. Ő szakmabeli, így tökéletesen érti, mivel jár a munkám, milyen kérdések foglalkoztatnak.

- Tizenkét évvel idősebb. Így választott vagy véletlen?
- Teljesen véletlen, de egyáltalán nem bánom. Nem érzem úgy, hogy ez akadály lenne kettőnk között. Van egy naplóm, amiben néhány éve feljegyeztem, hogy milyen férfira vágyom. Az az igazság, hogy ő majdnem mindenben megfelel a listában vázoltaknak. Mindig képes megnevettetni, és nálam a humor a lista elején áll! Az is fontos, hogy szeressen, és engedje, hogy én is szeressem. Szívesen viszem például ágyba a reggelit. Persze az is jó, ha engem kényeztetnek, és igazi nőnek érezhetem magam. Nagyon férfias, ugyanakkor érzékeny ember lélegzetelállító szemekkel.

A teljes interjút a Kiskegyed magazinban olvashatja!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!