Sztárvilág

2010.08.16. 07:48

Csak a testét félti az időjós?

Gaál Noémi két éven belül kisbabát tervez a szintén a TV2-nél dolgozó párjával, Maloveczky Miklóssal. Kora miatt nem, csak a teste miatt aggódik.

NANA.HU

Kisbabát szeretne Gaál Noémi. Nem is csoda ez, hiszen már 39 éves. Eddig azonban messzire elkerülte a gólya. Nemrég még Amerikába is kiutazott, olyan hosszú ideje nem jön ugyanis a gyermekáldás, hogy már azon aggódott: valami baj lehet.

„Bízom benne, nem foszt meg a sors attól, hogy saját gyermekünk legyen, illetve hogy a baba természetes úton foganjon meg – nyilatkozta akkor Noémi a Blikknek, hozzátéve: tudja, hogy az orvosok sok mindenre képesek ma már, de az ilyen esetek lelki hátterének kibogozása sokkal nehezebb feladat, mint gondolnánk.


– Arról nem is beszélve, hogy számos példa bizonyítja a környezetemben: nem minden van úgy, ahogy az orvosok mondják, még ha a legjobb tudásuk és szándékuk szerint is teszik a dolgukat. Rendszeresen járok kontrollra, s persze tudom, hogy így sem lehet biztosra megmondani, hogy mindkettőnknél minden rendben van-e, de egyelőre úgy tudjuk, nincs baj. A gyermekvállalás kérdését nem vetettük el, hiszen rátaláltam arra a férfira, akivel biztonságban tervezhetünk ilyesmit, de nem stresszelem emiatt magam” – folytatta.

Lehet, hogy a kezelés, amiről tulajdonképpen semmit nem árult el a tévés, sikeres volt? A napokban ugyanis azzal állt elő az időjós, hogy kisbabájukat a szintén a TV2-nél dolgozó párjával, Maloveczky Miklóssal két éven belül tervezik. Ő persze tagadja, hogy bármilyen kezelésre járna... Amit nem is értünk, hiszen ha csak így jön össze az a baba, miért ne lehetne majd a sikerrel más, hasonló problémákkal küzdő párokba lelket önteni?

Van mit féltenie! Lásd a galériát>>

„Szerencsére egészségesek vagyunk, s ezt igyekszünk is megőrizni. A felreppent pletykák ellenére nem járok titokban kezelésekre, csak a rutinvizsgálatokon veszek részt. Tudom, úgyis eljön az ideje, amikor hozzánk is megérkezik a kis utód. Kitolódott már az a kor, amikor a nők gyereket vállalhatnak, nekem még szerintem akár két évem is van. Az egyetlen rizikófaktor a stressz lehet – mesélte az időjós, hozzátéve, az jobban aggasztja, miként reagál majd teste a terhességre.

„A külsőmből élek, így a testem mindig is fontos volt számomra. Kijelenthetem, hogy biztosan odafigyelek majd arra: ne számolatlanul jöjjenek fel reám a kilók, ha a baba érkezik” – jelentette ki határozottan Noémi, hozzátéve, bár évei számát tekintve aktuális a gyerekvállalás kérdése, ez nem mindennapi téma a párja és közötte. Mint ahogy az esküvő sem. Noémi hatodik éve van együtt szerelmével, de nem tervezik, hogy esküvel is megpecsételik kapcsolatukat. Számukra ennél sokkal fontosabb egy kertes ház, ahol együtt élhetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!