Vélem-én

2011.03.07. 18:26

Van, aki megérdemli

Egy nővel szemben ma elvárás, hogy jó munkaerő, jó anya, jó feleség, és kiváló szerető legyen.

Hargitai Éva

E mellett van olyan férfi, akinél az az alapkövetelmény, hogy babája mindig legyen a legjobb formában, és mutassa a legszebb arcát - különben igénytelen minősítést kap, és rövid időn belül kifutó termék lesz belőle.

A külcsín felturbózásának pedig fontos eleme a smink, amelynek tudományát nem mindenkinek sikerül magas fokon elsajátítani. Persze, aki keres, az elég sok kapaszkodót találhat. Fordulhat kozmetikushoz, elvégezhet egy tanfolyamot, de a neten is böngészhet a kész sminkvideók bőséges kínálatából.

Most pedig itt van a várva várt sminkprogram is. Ez az a szoftver, amely a nők arcának paraméterei, árnyékoltsága, valamint színeinek ismeretében személyre szabott sminktippeket ad, mindezt egy webkamera segítségével. Ezen túl a hölgyeknek nem kell a párjukat sem zaklatniuk a kérdéssel, jól áll-e a smink, a szoftver ezt is megmondja.

A japán tervező beszámolója szerint a programnak egyelőre csak a női változata készült el. Remélem hamarosan lesz férfi verziója is, mert van, aki megérdemli.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!