Kék hírek, bulvár

2014.08.27. 09:50

Ok nélkül ütött két embert is a garázda

Egy dombóvári presszó előtt verekedett egy garázda férfi, a rendőrök elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőt.

TEOL

A Dombóvári Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el, mert 2014. augusztus 16-án egy dombóvári presszó előtt a 36 éves P. Zoltán előzmény nélkül többször megütött egy 23 éves helyi fiatalembert, majd amikor a presszó üzemeltetője a férfi védelmére kelt, őt is bántalmazta. A tulajdonos az esemény következtében megsérült.

A sértett 2014. augusztus 26-án tett feljelentést. A rendőrök a dombóvári elkövetőt elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított szabadlábon védekezhet.

A Btk szerint a garázdaság vétség 2 évig tartó szabadságvesztéssel büntetendő, illetve a könnyű testi sértés vétség szintén 2 évig tartó szabadságvesztéssel büntetendő - tájékoztatta a TEOL-t Huszti Gábor r. főhadnagy, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!