Kék hírek, bulvár

2017.03.27. 14:05

Végigfosztogatta a szőlőhegyi pincéket, tanyákat – fotók

A gyanúsított 16 ingatlanból lopott műszaki cikkeket és használati, berendezési tárgyakat.

TEOL

[caption id="" align="alignleft" width="640"] Fotók: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (police.hu)
[/caption]

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség, valamint lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A nyomozás adatai szerint ismeretlen tettes 2016. augusztus 5. és 2017. március 17. közötti időben összesen 16 ingatlanba ment be Decs-Szőlőhegyen az ajtó, vagy az ablak befeszítését, betörését követően, és a tanyákból különböző használati tárgyakat és műszaki cikkeket tulajdonított el.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították az elkövetőt, egy 38 éves decsi lakost. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során részletes beismerő vallomást tett. Őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Az eltulajdonított tárgyak egy részét a rendőrök lefoglalták, másik részüket a férfi használt termékek értékesítésével foglalkozó kereskedésekbe adta el, vagy internetes portálokon történt hirdetés útján értékesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!