Ország-világ

2007.03.23. 06:04

Szorcsik Viktória hobbija a jóga

Judit főnővér szerepében szinte lubickol. A Jóban, Rosszban című szappanopera sztárja, Szorcsik Viktória nem is titkolja, hogy elégedett: „határozott figurát osztottak rám, s jól meg tudtam oldani a feladatot…”

Tvr-hét

[caption id="" align="alignleft" width="180"] Büszke a róla megjelent aktokra éppúgy, mint a Jóban, Rosszban című sorozatban alakított nővérszerepre
[/caption]– Céltudatosságból, ha szabad mondani: önfejűségből a magánéletben sem kellett órákat vennie…

– Inkább úgy mondanám, már nagyon fiatalon eldöntöttem, mi akarok lenni. Szerencsére a szüleim soha nem gördítettek akadályt az utamba, és ha tanács, vigasz, útmutatás kellett, mindig mellettem álltak.

– Hamar elkerült a szülői háztól.

– A szüleim is művészi pályán mozogtak, ismerték azt a világot, ami vonzott, megértettek. Amikor tizenhat évesen elköltöztem otthonról, édesapám nagyon féltett, hogy elkallódom, hiszen amolyan fiús viselkedésű lány voltam, benne minden balhéban és buliban, akár verekedésben is. Hamar meggyőztem, hogy az elhatározásom nem afféle tinilázadás. Jó eredménnyel végeztem az ország nyolcadik legerősebb középiskolájában, mellette teljes odaadással dolgoztam a színházban, és még pénzt is kerestem. Hol modellkedéssel, hol pincérnőként, hol a szakmámban.




– A honlapján akad néhány figyelemre méltó kép önről, igazi csemege a férfi rajongóknak.

– Valójában csak játékból csináltam magamnak, aztán úgy voltam vele, nincs mit szégyellni rajta. Profi fotós ízléses képei rólam javarészt azokból az időkből, amikor még nem voltam „főnővér”.

– Nyilván a magánéletében is élvezi adottságai megannyi előnyét.

– Ez nem csupán adottság, gyerekkorom óta fontos része az életemnek a sport. Atletizáltam, szertornáztam, mostanában pedig a jóga segít kiszakadni a stresszes hétköznapokból. Melyik nő nem élvezi, hogy tetszik a férfiaknak? De sokat kell ám udvarolni ahhoz, hogy komolyan is vegyem!

– Ezek szerint a barátja, István, jól csinálta.

– Nagyon jól! Boldog vagyok vele, és már több mint hét hónapja szakadatlanul jól „menedzseli” a kapcsolatunkat.

– Elképzelhető a komolyabb folytatás?

– Nem szeretek erről beszélni. Gyakran az újságokból tudom meg, mi van velem, és ebből elég volt. A jövőről csak annyit, hogy a Trokán Péter rendezte Macskalépcső című színdarab bemutatójára készülök.

Névjegy

1978. október 11-én született Salgótarjánban CSILLAGJEGYE: Mérleg ÉLETÚTJA: 16 éves, amikor egy szavalóversenyen felfigyel rá a veszprémi színház igazgatója. A középiskolát levelezőn végzi el, közben stúdiós. Később Budapestre költözik, megszerzi a színész I. minősítést. 2004 óta a Jóban, Rosszban sorozat szereplője.

CSILLAGJEGYE: Mérleg

ÉLETÚTJA: 16 éves, amikor egy szavalóversenyen felfigyel rá a veszprémi színház igazgatója.

A középiskolát levelezőn végzi el, közben stúdiós.

Később Budapestre költözik, megszerzi a színész I. minősítést.

2004 óta a Jóban, Rosszban sorozat szereplője. Büszke a róla megjelent aktokra éppúgy, mint a Jóban, Rosszban című sorozatban alakított nővérszerepre -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában