Ország-világ

2007.04.09. 14:53

Rejtélyes gyilkosság Debrecenben

A Fidesz egyik képviselője az áldozat: teljes a hírzárlat, Debrecen gyászol

BAMA

A Fidesz egyik önkormányzati képviselője, Balla Irma az áldozata annak a bűncselekménynek, amely szombaton történt Debrecenben - erősítette  meg az MTI-nek Kovács Zoltán, az önkormányzat kommunikációs tanácsnoka hétfőn.

A debreceni önkormányzat döbbenten értesült a képviselő erőszakos haláláról - mondta a tanácsnok. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére szombaton este érkezett bejelentés arról, hogy Balla Irmát holtan találták lakásában. A rendőrség szakértők bevonásával, emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. A bűncselekmény körülményeiről, az esetleges indítékokról a rendőrség a nyomozás érdekében nem ad tájékoztatást - mondta Vezendi Jánosné rendőrőrnagy.

Az 58 éves áldozat 1998 óta volt tagja a helyhatóságnak, egyéni választókerületből jutott a testületbe. Debrecen megyei jogú város önkormányzata Balla Irmát saját  halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában