Celebfigyelő

2024.03.28. 16:11

Kovács Gergő Kóbor Jánosra emlékezett Bátaszéken

Kovács Gergő, szekszárdi származású énekes a közösségi médiában számolt be arról, hogy meglátogatta az 2021-ben elhunyt Kóbor János nagyszüleinek bátaszéki házát, ahová a Kossuth - és Liszt Ferenc díjas énekes kisgyermekként gyakran járt.

Brunner Mónika
Kovács Gergő meglátogatta Kóbor János nagyszüleinek házát 
Forrás: Facebook / Kovács Gergő 

Kovács Gergő a közösségi médiában ismertette, hogy márciusban átutazóban járt Bátaszéken, ahol már régóta szerette volna látni az Omega frontemberéről készült, a nagyszülei házán található alkotást. Kóbor János (Mecky) bátaszéki származású kisgyermekként gyakran járt a nagyszüleihez. 

„Útközben megtaláltam a házat, és eszembe jutott egy közös emlék még 2015-ből, amikor a Tolna megyei Príma-díjat vette át. Számomra hatalmas megtiszteltetés volt, hogy énekelhettem a gálán. A közös fotónk a díjátadó utáni fogadáson készült, ahol nemcsak legendaként, de beszélgetésünk során egy végtelenül kedves, laza és egyszerű embert is megismerhettem a személyében. Nagyon sajnálom, hogy nincsen már köztünk" – emlékezett az elhunyt legendára Kovács Gergő. 

Kóbor Jánost a családja a mai napig gyászolja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!