Ne maradj le!

2024.04.16. 10:32

Pár napod maradt jelentkezni a Tündérszépekre!

Már csak pár napod maradt jelentkezni a Mediaworks Hungary Zrt. szépségversenyére, a Tündérszépekre. Márciusban megkezdtük a fotózásokat, ugyan még nem zárult le a nevezés, de ezt maximum hétvégéig teheted meg.

Farkas Eszter

Pár napod maradt jelentkezni a Tündérszépekre!

Elmúltál már 18, de nem vagy még 36 éves? Tolna vármegyében élsz, vagy ott tanulsz? Vonz a rivaldafény? Ha az előző kérdésekre igen a válaszod, jelentkezz a Tolnai Népújság és a teol.hu által meghirdetett Tündérszépek szépségversenyre!

Nincs más teendőd, mint kitölteni a személyes adataiddal a jelentkezési lapot, és feltölteni magadról három fényképet. A kiválasztás folyamatos, a tolnai hölgyek Baranya és Somogy vármegyei lányokkal szállnak harcba a regionális fordulóban. Innen a zsűri döntése alapján a legszebb jut tovább az országos döntőbe, illetve a közönség online szavazatai alapján további egy szállhat szembe a többi régió győztesével szeptemberben.

A főnyeremény egyéves autóhasználat, mobiltelefon és szépségápolási csomag. A lányokat mentorok kísérik végig a versenyen, az is kiderült, hogy Tótpeti Lili mellett idén Köllő Babett és Kárpáti Rebeka lesz a versenyzők segítségére. 

A Mediaworks Hungary Zrt. 2024-ben immár ötödik alkalommal indítja útjára a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre április 21-ig jelentkezhetnek a Tolna vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Tolna vármegye szépségei Baranya, valamint Somogy hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!