Baleset

2023.07.17. 11:29

Két autós is megsérült Bonyhád és Cikó között

Ketten megsérültek, amikor két autó összeütközött még pénteken Bonyhád és Cikó között – tájékoztatott hétfőn a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Két autós közlekedett egymással szemben pénteken délután az 56102-es számú mellékúton Bonyhád és Cikó között, amikor egy útkanyarulatban a két kocsi érintőlegesen összeütközött. A balesetben mindkét sofőr könnyebben megsérült.

Fotó: Police.hu

A felelősség megállapítása érdekében a Bonyhádi Rendőrkapitányságon szabálysértési eljárást indítanak.

A hétvégén összesen húsz baleset történt, ezek közül öt eset járt sérüléssel. Kilencen sérültek meg, négyen súlyosan, öten pedig könnyebben.  Mint azt megírtuk, négy tinédzser megsérült, miután egy engedély nélkül elvitt autóval balesetet szenvedtek péntek éjjel Dombóváron, segítségnyújtás nélkül elhajtott egy autós, aki balesetet okozott vasárnap Pusztahencse térségében. Ezen túlmenően súlyosan megsérült egy kerékpáros vasárnap Bonyhád és Nagymányok között, valamint súlyosan megsérült egy nő, akit egy gyalogátkelőhelyen gázoltak el még pénteken Pakson.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában