Alkoholt ihatott a sofőr

2024.01.19. 16:33

Testvérpár tragédiája Faddnál: szörnyű fordulat a baleset ügyében

Ittasan ülhetett a volán mögé annak a testvérpárnak az idősebb tagja, aki öccsével egy fának hajtott és meghalt szerda éjjel Fadd térségében, a Dombori elágazónál.

Bencze Péter

Oldalával csapódott a fának a kocsi. A balesetben az autó vezetője, egy 27 éves fiatalember életét vesztette.

Halálos baleset történt szerda éjjel Fadd közelében, a Dombori elágazónál. A rendőrség teljesen lezárta az utat a halálos baleset helyszínén. Mint később megtudtuk,  fivérek, egy 15 éves fiú és egy 27 éves fiatalember ült abban a kocsiban, ami árokba hajtott, majd egy fának ütközött szerdán éjfélkor az 5112-es számú út 11. kilométerénél, a Dombori elágazónál – értesült még tegnap portálunk nem hivatalos forrásból.

Halálos baleset történt január 17-éjn éjjel Fadd térségében.
A balesetben összeroncsolódott, majd a mentés során szétvágott kasztni néhány darabja.  
Fotó: Fadd Nagyközségi Tűzoltó Egyesület

A TV2 Tények című műsorában, a tragédiát bemutató riportban arról beszéltek, a kocsiban ülő 15 éves fiú az ütközést követően a saját erejéből ki tudott mászni a roncsból A felismerhetetlenségig  összetört autóban ekkor még ott ült súlyos koponyasérülést szenvedett testvére, aki elhunyt a baleset következtében. Őt végül a tűzoltók vágták ki a járműből. A műsor szerkesztői úgy tudják, hogy a 27 éves fiatalember ittasan ülhetett a volán mögé.

Mint a riportban elhangzott, a kocsi több métert repült, mielőtt orral egy fa törzsének csapódott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában