Közlekedés

2024.01.18. 02:15

Halálos baleset történt a dombori elágazónál

Halálos baleset történt szerda éjjel Fadd közelében, a dombori elágazónál. A rendőrség teljesen lezárta az utat a halálos baleset helyszínén.

Teol.hu

Illusztráció

Forrás: MW

Halálos baleset történt január 17-én 23 óra 50 perc körül az 5112-es számú út 11-es kilométerszelvényében, a dombori elágazónál – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon. 

Fának hajtott egy autó január 17-én éjjel Faddtól nem messze, a Dombori elágazónál.
Oldalával csapódott a fának a kocsi a baleset során. Vezetője, egy 27 éves fiatalember életét vesztette.
Fotó: Fadd Nagyközségi Tűzoltó Egyesület

Mint azt tudatták, egy autós Dombori üdülőtelep irányából közlekedett az 5112-es számú út felé, majd a Dombori út és az 5112-es út kereszteződéséhez érve – ismeretlen okból – egyenesen áthajtott az 5112-es úton, és egy fának ütközött. A sofőr a helyszínen elhunyt, utasa súlyosan megsérült. 

A helyszínelés és műszaki mentés idejére az 5112-es utat lezárták. Kerülni a 6-os úton, Fadd-Tolna útvonalon lehet.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján közöltek szerint árokba hajtott, majd fának ütközött egy személyautó az 5112-es úton, Fadd közelében. A tolnai önkormányzati és a faddi önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, amelybe beszorult egy ember. 

A tűzoltók szabadítottak ki a roncsból egy személyt.
A halálos baleset idején a kocsiban ülő két ember közül az egyiket feszítő-vágó berendezés segítségével kellett kiszabadítani. 
Fotó: Fadd Nagyközségi Tűzoltó Egyesület

Őt a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd kiemelték, és átadták a mentőknek.

Ez már nem az első halálos baleset idén

Ez már nem az első halálos baleset idén a vármegye útjain. Mint azt megírtuk, egy ember meghalt, egy életveszélyesen megsérült, egy pedig súlyos sérülést szenvedett január 1-jén a 65-ös számú főúton.

Zavartalanul halad a forgalom – Frissítés (05:04):

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta portálunkat, hogy 4 óra 55 perctől ismét zavartalan a forgalom a 5112-es úton. A helyszínelés és műszaki mentés befejeződött.

Családi tragédia történt Faddnál – Frissítés (12:10): 

Egy testvérpár idősebb tagja, egy 27 éves fiatalember halt meg a balesetben, 15 éves testvére súlyosan megsérült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában