Balesetek

2024.01.18. 12:09

Tragédia Faddnál: testvérpár 27 éves tagja vesztette életét

Egy testvérpár idősebb tagja, egy 27 éves fiatalember halt meg abban a balesetben, ami szerda éjjel történt a Dombori elágazónál.

Teol.hu

Fivérek, egy 15 éves fiú és egy 27 éves fiatalember ült abban a kocsiban, ami árokba hajtott, majd egy fának ütközött szerdán éjfélkor az 5112-es számú út 11. kilométerénél, a Dombori elágazónál – értesült portálunk nem hivatalos forrásból. 

Fotó: Fadd Nagyközségi Tűzoltó Egyesület

A TEOL információi szerint a tragédiában az autót vezető 27 éves fiatalember vesztette életét.

Megrázó fotókat tettek közzé a roncsról

A két utas közül az egyik önerejéből szállt ki a járműből, míg a másik utas életét már nem lehetett megmenteni – írta honlapján a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Fotó: Fadd Nagyközségi Tűzoltó Egyesület

A baleset helyszínére riasztott paksi hivatásos, tolnai önkormányzati és faddi önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki az áldozatot a roncsból. 

Fotó: Fadd Nagyközségi Tűzoltó Egyesület

Mint azt megírtuk, egy autós Dombori üdülőtelep irányából közlekedett az 5112-es számú út felé, majd a Dombori út és az 5112-es út kereszteződéséhez érve – ismeretlen okból – egyenesen áthajtott az 5112-es úton, és egy fának ütközött. A sofőr a helyszínen elhunyt, utasa súlyosan megsérült.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére az 5112-es utat lezárták. Kerülni a 6-os úton, Fadd-Tolna útvonalon lehetett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában