Sikeres pályázat

2024.03.29. 15:00

Több mint tizenhárom millió forintot nyertek a nagymányokiak

A Magyar Falu Program pályázat kommunális eszközbeszerzésre kiírt pályázatán Nagymányok több mint tizenhárommillió forint vissza nem térítendő pályázatot nyert egy új platós kisteherautó és egy új egytengelyes pótkocsi vásárlására.

Farkas Eszter

A Magyar Falu Program pályázat kommunális eszközbeszerzésre kiírt pályázatán Nagymányok több mint tizenhárommillió forint vissza nem térítendő pályázatot nyert (beküldött kép)

– Erre nagy szüksége volt a városnak, mivel a meglévő kisteherautó már nagyon rossz állapotban van, és nélkülözhetetlen a napi feladatellátáshoz, illetve van egy traktorunk, amihez még nincs pótkocsi, pedig az is növelné a városüzemeltetési csoport hatékonyságát – tudtuk meg Bartucz Máté polgármestertől.

– Önerőből ezeket az eszközöket nem tudtuk volna megvásárolni, ezért most nagyon boldog vagyok. Remélem, hogy ezek az eszközök hosszú ideig fogják tudni szolgálni a települést, segíteni a városüzemeltetést – tette hozzá a városvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában