Fejlesztés

2024.04.15. 07:30

Világosabb lesz a város

A város három pontján is bővítik a közvilágítási rendszert Tolnán. Ezt Berta Zoltán, a város alpolgármestere, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje közölte a Facebookon. Azt írta, a fejlesztésről már korábban döntött a képviselő testület, a munka pedig hamarosan el is kezdődik.

Bencze Péter

A bejegyzéshez csatolt képek tanulsága szerint a beruházással kapcsolatos helyszíni bejáráson Berta Zoltán mellett részt vett Baksainé Kenessei Éva, Kiss-Kurz Evelin, valamint Guld Csaba is. Ők szintén a kormánypártok jelöltjei lesznek a június 9-én esedékes választásokkor.

Berta Zoltán és Kiss-Kurz Evelin.

Amint Berta Zoltán írta, a közvilágítási rendszer bővítésére ezúttal az Aprajafalva Óvoda és, a Textilház előtt, valamint a Rozmayer utcában kerül sor. A műszaki felmérés már meg is történt, a tervező, illetve a kivitelező kiválasztása pedig folyamatban van. Így a munkálatok hamarosan elkezdődnek.

Berta Zoltán azzal zárta a Facebookon közzétett posztot: „A felmérések folytatódnak, a célunk az, hogy a „vakfoltok” megszűnjenek az utcákban.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában