Ország-világ

2014.10.30. 09:51

Sikert sikerre halmoznak a bonyhádi Petőfi gimi tanulói

Méltán nevezhető az ország egyik legjobb középiskolájának a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium.

TEOL

A kiváló akkreditált tehetségpontként működő, nagy múltú intézmény növendékei az elmúlt időszakban is sikert sikerre halmoztak.

– Az oldalon felsoroltak csak az országos eredményeink, ha minden sikerünket összegeznénk, akkor kis túlzással a mai lap hasábjain kizárólag a giminkről lehetne olvasni – állapították meg az intézmény diákönkormányzatának tagjai, hangsúlyozva, hogy minden tanulmányi versenyen elért helyezés, vagy éppen a sportágakban szerzett érem a tudatos építkezés jegyében telt csapatmunka megtestesülése.

Ebben éppúgy szerepet vállaltak az általános iskolai tanáraik – folytatták –, mint a gimnáziumuk pedagógusai. – Az ő lelkiismeretes munkájuk mellett a Jóisten kegyelmének és szüleink féltő, gondoskodó szeretetének köszönhetően válthatjuk valóra elképzeléseinket. Jó érzés számunkra ehhez a „csapathoz” tartozni, ebben a remek közösségben élni és büszkén vállalni, hogy Petőfi gimisek vagyunk – tették hozzá a fiatalok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában