Bulvár-celeb

2021.03.11. 05:50

Mi ez az egész? Meghan elég sok állítása erősen ellentmond a tényeknek

Meghan és Harry sok mindent állítottak az Oprah-nak adott interjúban, amiben biztosan sok az igazság, de sok minden bizonyíthatóan nem úgy történt.

This undated image released March 7, 2021 courtesy of Harpo Productions shows Britain's Prince Harry (L) and his wife Meghan (C), Duchess of Sussex, in a conversation with US television host Oprah Winfrey. - Britain's royal family on March 7, 2021 braced for further revelations from Prince Harry and his American wife, Meghan, as a week of transatlantic claim and counter-claim reaches a climax with the broadcast of their interview with Oprah Winfrey. The two-hour interview with the US TV queen is the biggest royal tell-all since Harry's mother princess Diana detailed her crumbling marriage to his father Prince Charles in 1995. (Photo by Joe PUGLIESE / HARPO PRODUCTIONS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/ HARPO PRODUCTIONS - Joe PUGLIESE" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS --- NO ARCHIVE ---

Forrás: AFP / Harpo Productions

Fotó: AFP

Óriási a botrány Harry és Meghan tévéinterjújának, melyet Oprah-nak adtak. II. Erzsébet a hírek szerint válságstábot hívott össze, hogy megvitassák miként reagálnak az elhangzott történetekre és vádakra. Döntés még nem született a Buckingham-palotában, de Meghan apja azóta már visszavágott a hercegi párnak, és a brit sajtó is összeszedte, hogy mi minden bizonyíthatóan hazugság Meghan és Harry állításaiból – írja a Ripost.

A páros meghökkentő kijelentései, melyeket a brit lapokban az elmúlt egy napban megcáfoltak.

1.Meghan állítása szerint soha nem keresett rá az interneten Harryre vagy a királyi családra, így nem tudta, hogy milyen velejárói vannak, ha egy brit herceggel randevúzik

Ezzel szemben Meghan egykori bejárónője már évekkel ezelőtt elmesélte, hogy az akkor még pályája elején járó színésznő óriási rajongója volt a brit királyi udvarnak, a polcán ott voltak a Dianáról szóló könyvek, és többször járt Londonban is, amit fotók bizonyítanak.

Nem volt rajongó, de turistaként is járt a palotánál...
Fotó: Ripost / Twitter

 

Illetve elég nehéz elhinni, hogy 2017-ben egy modern nő, aki aktívan használja az Instagramot, a Facebookot és saját blogja van, az nem keres rá a világ legkelendőbb agglegényére, akivel szerveztek neki egy randit a barátai. Mindenesetre az bizonyítható, hogy Dianának elég nagy rajongója, és utánozza, ahol csak tudja.

2.Meghan és Harry napokkal korábban összeházasodtak a hátsókertjükben a Canterbury érsek segítségével

Azt korábban részletesen taglaltuk, hogy milyen jogi akadályai vannak egy titkos lagzinak Angliában. A Meghanék által felvázolt körülmények között pedig érvénytelen is a privát esküvőjük. Maximum egy szimbolikus szertartásuk lehetett, de nem egy hivatalos esküvő, amit a páros állít.

Elege volt a sajtóból, mégis keresi a nyilvánosságot
Fotó: AFP

3.Archie csak azért nem lett herceg, mert a királyi udvar rasszista

Meghan és Harry gyerekeinek nem jár hercegi vagy hercegnői rang automatikusan. Ezt egy több mint 100 éve érvényben lévő rendelet mondja ki, ugyanis Harry és a közvetlen leszármazottai már túl messze vannak a trónörökléstől. A rangjuk akkor változhat meg, ha Károlyt végre királlyá koronázzák, akkor ugyanis mindenki előrébb lép, és Archie is kaphat hercegi címet. Ettől függetlenül még létezhet az a meg nem nevezett rasszista családtag[5], akiről Harryék beszéltek. Csak ez a tény nem változtat azon, hogy Archie herceg-e vagy sem.

Meghan előszeretettel öltözik Dianának...
Fotó: Ripost / 9gag

4.Archie azért nem kapott 24 órás védelmet, mint a család többi tagja, mert nem herceg

Ha megkapta volna a hercegi címet, mert II. Erzsébet ajándékoz neki egyet, akkor sem lettek volna testőrei. Ez a két dolog nem jár együtt. Harry és Vilmos unokatestvérei, Beatrix és Eugénia hercegnők védelmét sem az adófizetők pénzéből oldják meg, ha szükségét érzik, akkor ők bérelnek maguknak testőröket. Vilmos és a gyerekei mások, hiszen Cambridge hercege egyszer majd király lesz, ahogy a fia, György is.

5.Harry zokon vette, amiért Károly és II. Erzsébet minden anyagi támogatást megvontak tőlük a Megxitet követően

Meghan és Harry már a függetlenedésük bejelentésekor kijelentették, hogy anyagilag is önállóak akarnak lenni. Vagyis maguk mondtak le a család és a brit adófizetők által nyújtott támogatásról. A bejelentésük máig megtalálható a magára hagyott Instagram-oldalukon.

Arra vágytak, amit most kifogásolnak
Fotó: Ripost / Instagram

6.Meghan azt mondta, hogy 20 éve nem is találkozott a nővérével, Samanthával, de igazából semmilyen kapcsolat sem volt köztük soha

Samantha Markle vitathatatlanul hírnévhajhász, és mindent megtett, hogy neki is legyen némi előnye a húga házasságából, de az nem igaz, hogy nem tartotta vele a kapcsolatot Meghan. Ezt bizonyítja több fotó is.

Ez sem húsz éve volt...
Fotó: Ripost / Facebook

Ezek az állítások tehát nem az igazságot tükrözik, csak Meghan és Harry véleményét. A többi dolog, amit elmondtak még lehet igaz, és talán majd valamikor meg is tudjuk, hogy mely dolgok történtek valóban úgy, ahogy ők mondják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!