Életmód

2010.09.29. 10:07

Boldogság és siker 5 lépésben

Van az úgy néha, hogy azt érezzük, semmi nem jó. Az életünk egyáltalán nem arra halad, amerre szeretnénk, és fogalmunk sincs, min és hogyan kéne változtatni. Pedig hidd el: akárhova eljuthatsz onnan, ahol most vagy.

NANA.HU

Amikor az ember elveszti az állását, tönkremegy a házassága, becsődöl a vállalkozása, vagy hasonló horderejű negatív dolgok történnek az életében, legszívesebben hanyatt feküdne, és addig nézné a plafont, míg valami varázsos módon meg nem oldódik minden. A lehengereltség, a bizonytalanság és a kudarc érzése megeszi a lelkünket.

Még akkor is így van ez – sőt, talán sokkal alattomosabb a helyzet -, ha semmi rendkívüli negatív dolog nem történt, csak egyszerűen évek óta képtelenek vagyunk elérni a céljainkat. Mindenki álmodott már nagyokat.

 

 

Ennek a mindenkinek a kilencvenkilenc százaléka pedig soha nem valósította meg azokat. Pedig a boldogság maga az az út, amikor a céljaink, a vágyaink felé haladunk. És amikor feladjuk a céljainkat, akár kicsik, akár nagyon voltak, akkor a boldogságunkat adjuk fel.

 

 

Nincs azzal baj, ha nincsenek világmegváltó terveid. De ha most nem vagy boldog, akkor biztos, hogy valamin változtatni szeretnél. Hogyan kezdd el? Mitől fog megváltozni az, ami évek óta nem változott semmit – legalább is jó irányba nem?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!