Életmód

Szinte törvényszerűnek tekinthető, hogy akik jól megértik egymást az ágyban, előbb vagy utóbb többet éreznek partnerük iránt a testi vágynál. De hogyan lesz egy jó szexkapcsolatból biztos alapokon álló szerelmi zűrzavar?
Amikor az ember épp depresszió-közeli állapotban bénázik, a legkevésbé azt szeretné hallani, hogy legyen pozitív. Mintha az olyan egyszerű lenne… Ám van egy módszer, amivel azonnal jobb kedvre deríthetjük magunkat.
Amikor Sárát megismertem, 56 kiló volt. Négy éve vagyunk együtt, most 78 kiló. Mindehhez 162 centi magas. Vagyis csúnyán elhízott. Eleinte nem aggódtam, mert a terhességgel, szüléssel minden nő meghízik, de a többiek általában lefogynak.
Rossz hír lehet ez kedvesének, vagy azoknak a hölgyeknek, akik erre a címre pályáznak. A macsó színész saját bevallása szerint ugyanis órákat képes egy videójátékkal eltölteni. Na, de akkor mikor jut ideje másra?
A szerelem érzése nem ugyanazt jelenti mindenkinek. Míg az egyiknek játék, a másiknak szenvedély. Az izgalmas lutri pedig az, mikor illeszkedik egymásba két ember szerelem-kirakósa – ami hatféle szex-szerelem variációt rejt magában.