Életmód

2010.12.22. 16:39

Andrea Weaver: „Angyalom?!”

„Azoknak, akik azt hiszik, más nyelvet beszélnek, és ezért elveszítik egymást”

BAMA

Andrea Weaver könyvei már több ezer példányban keltek el, az „Angyalom?!” című regényének többszöri újranyomását követően most ismét kapható. A regény olyan kérdésekre keres és ad választ, amelyekre csak akkor kaphatunk feleletet, ha túl tudunk lépni az elme és a fizikai világ törvényeinek határain.



„Mennyi optimizmus kell ahhoz, hogy az élet ne törje meg az embert? Mennyi kitartás, hogy átlépjünk a csalódottságokon? Mikor összetörik a szívünk, mert elrabolják tőle az álmokat, vajon csillagpor marad utána, mint a világűrben szétrobbant csillagok helyén? És nem tehetünk semmit, mert a döntések, a magunké vagy másoké egymás után és egymásba kapaszkodva sodorják magukkal az életünket, mint valami lomha óceánjárót a hullámok? A körülmények arra hivatottak, hogy leláncoljanak vagy csak arra kíváncsiak, hajlandóak vagyunk-e viselni a láncokat? És melyik béklyót kell viselni és melyiket nem?” (Részlet az „Angyalom?!” c. könyvből)

Titokzatos, izgalmas főszereplő

Spiritualitás és angyalok



Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!