Fortély
2021.01.29. 07:30
Fánkot sütni tudni kell!
A farsangi finomság sikere nem csak a tésztán múlik, sokat számít az is, hogy megfelelő módon süti-e meg.
Forrás: Illusztráció/Shutterstock
Az edénynek lehetőleg magas legyen az oldala, hogy a forró zsiradék ne fröccsenjen ki – írja legutóbbi számában a Vasárnap Reggel című hétvégi magazin.
Legjobb a zománcozott vagy rozsdamentes acélból készült darab. Az elkészült fánkok kiszedéséhez célszerű csipeszt alkalmazni. Az édes tészták sütéséhez mindig használjon friss olajat.
Így lesz tökéletes
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre