Bulvár-celeb

2023.07.11. 16:55

Bochkor Gábornál kiverte a biztosítékot a holland szépségverseny győztese

Egyenesen megmondta mit gondol a győztesről.

Forrás: Ripost

A 22 éves Rikkie Valerie Kollét választották a 2023-as Miss Hollandiának: ő az első transznemű nő, aki megszerezte ezt a címet a szépségversenyen. A hír világszerte nagy port kavart, a Retró Rádió műsorvezetője is felhúzta magát rajta.

A Miss Hollandia zsűrije azzal indokolta a férfiként született versenyző győzelmét, hogy Kolle az egész verseny alatt ragyogott és ő érte el a legnagyobb haladást az összes versenyző közül. „Erős története van, világos küldetéssel" – tették hozzá.

"Na jó, itt kezd megint problémám lenni ezzel.

Én tényleg a világ legtoleránsabb csávója vagyok, de a „miss" az már eleve jelzi a nemét. Azt nem lehet megerőszakolni egy transznemű személlyel. Ez nem fér bele! 

Akkor a Mr. Olimpiára is mehet egy kigyúrt nő? - tette fel a kérdést Bochkor Gábor."Ezt szét kell választani! Én nem értem ezt a fajta... 

Ráadásul a szépségkirálynő-versenyekben van valami, ami szexi. A nőiesség nagyon sok formáját mutatják be. Ha kiveszed belőle a nőt, akkor ez mind összeomlik. Benne van a nevében, Miss Universe, erre berakják a Mr-t, mert el tudott menni a kadarkai doktorhoz. Ez nem emberszépségverseny, hanem szépségkirálynő..." 

- idézte a rádióst a Ripost.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában