Bulvár-celeb

2024.01.14. 05:50

Ki hinné? Nagykorúak lettek a gyönyörű magyar műsorvezető ikerfiai

Ada, azaz Pintér Adrienn megható posztot tett közzé a két nagyfiúról.

MW

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Török Attila

Pintér Adrienn ikerfiai betöltötték a 18. életévüket, tehát hivatalosan is nagykorúak, ami nem csak nekik, de az anyukának is óriási öröm - írja cikkében a Bors.

Ada örül, hogy fiai hivatalosan is férfivá váltak, de nem érez különösebb változást.

Szerintem akkor fogok tudni változásról beszélni, ha leérettségiztek a fiúk, ha elkezdik az egyetemet, és ha szép lassan kirepülnek. A mai napot nem élem meg rosszul, egyelőre csak egy számot látok 

— mesélte a lapnak Ada. 

Ada arról is szívesen beszámolt, hogyan ünnepelik a jeles napot:

"Nem tervezünk semmilyen nagy eseményt, mert hétköznap van. A fiúk szinte egész nap suliban vannak. Délután találkoznak az apukájukkal, az előző férjemmel. Este pedig felköszöntjük őket itthon, de most még nem lesz nagy felhajtás. Ha jól tudom, barátokkal hétvégén mennek el bulizni valahova."

A nagyobb családi összejövetel tehát később lesz megtartva, ugyanis elég nehéz összeszervezni náluk az ilyet, habár már mindenki Magyarországon él. A műsorvezető ugyanis 2019-ben költözött Németországba második férjével és gyerekeivel együtt, de 2022 augusztusában már véglegesen hazatértek.

Rendes fiúk

"Nincsenek óriási viták itthon, mindig emberi időben hazaérnek, mindenben segítenek és nagyon jól tanulnak mindketten. Jó olyan néha van, mikor ötször kell szólnom nekik, hogy rakják már el a tányért — árulta el Ada.  

Sőt, Ada büszke rá, hogy Bálint és Bence néha maguktól is kitakarítanak. Bár azért belátta, hogy ő is elég lazán kezeli a dolgokat.

Engedem, hogy járjanak ide-oda. Koncertekre, iszogatni, beülni valahova barátokkal.

— mesélte. A fiúk azonban nem élnek vissza édesanyjuk bizalmával, amit az eddig szinte mindig kitűnő bizonyítványaik is mutatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában