Azeri-magyar

2019.06.05. 22:38

Zsótér megsérült, nem utazik Bakuba

A játékos egy szerencsétlen mozdulat következtében bokasérülést szenvedett, így nemcsak az azeriek, hanem kedden a walesiek elleni találkozón sem számíthat rá Marco Rossi szövetségi kapitány.

Megsérült Zsótér Donát a magyar labdarúgó-válogatott szerdai edzésén, ezért nem utazik a csapattal Bakuba az Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint Zsótér „egy szerencsétlen mozdulat következtében bokasérülést szenvedett”, így nemcsak az azeriek, hanem kedden a walesiek elleni találkozón sem számíthat az újpesti játékosra Marco Rossi szövetségi kapitány.

Az ugyancsak sérüléssel bajlódó Kádár Tamás és Bese Barnabás viszont a csapattal utazik, hogy az egészségügyi stáb továbbra is kezelhesse őket a mihamarabbi felépülés érdekében.

A csapat esti vacsoráját követően az MLSZ elnöke, Csányi Sándor köszöntötte a Horvátország elleni, márciusi mérkőzésen 100. válogatott meccsét játszó Dzsudzsák Balázst és a 25. alkalommal pályára lépő Gulácsi Pétert, valamint az 50 mérkőzésnél járó sport-fizioterapeutát, Végh Barnabást. Mindhárman emlékplakettet vettek át.

A magyar válogatott csütörtök délelőtt még Telkiben edz, majd az ebédet követően indul Bakuba, a szombati mérkőzés helyszínére.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában