Köllő Babett

2018.04.07. 16:00

Újabb drámákkal, még több csillogással jönnek a luxusfeleségek

Újabb drámák, több nevetés, a luxus pedig garantált. Április 9-én, hétfőn ismét képernyőre kerülnek a luxusfeleségek, közöttük a bonyhádi származású Köllő Babett is.

Melcher Alexa, fotó: beküldött kép

A Feleségek luxuskivitelben című sorozatot sok országban képernyőre vitték már, Magyarországon az első évadát tavaly ősszel vetítették le. A többi reality-hez hasonlóan, ez a műsor is nagy port kavart, mégis mindenki nézte, és tudta, hogy mi történik a szereplőkkel adásról adásra. A lányok balhésak voltak, rengeteget utaztak, a nézők megismerhették a szereplők családtagjait, barátait, munkájukat. Az egyik szereplő a bonyhádi származású Köllő Babett, akit egy ország ismert meg a sorozatnak köszönhetően. A műsor kapcsán kapott hideget és meleget egyaránt, de továbbra is remekül érzi magát a műsorban, ezért örömmel mesélt a második évadról, ami jövő héten kerül adásba. Erről kérdeztük Köllő Babettet:

– Miben lesz más az új évad?

– Sokkal viccesebb lesz, mint az előző. Többet fognak nevetni a nézők is. Míg az első szezonban ismerkedtek velünk a nézők, most már tudják mire számíthatnak. Tisztában vannak azzal, hogy egyes szereplők milyenek. Talán meg is van a kedvence mindenkinek. Mi is megismertük egymást, barátokká váltunk. A forgatások is jobbak voltak, sokkal oldottabb volt a hangulat, mint amikor az előző évadot készítettük. Gördülékenyen ment a munka.

– A megszokott szereplőkön kívül ketten érkeznek a sorozatba, Rubint Réka viszont távozott.

– Rubint Réka sajnos nem forgatott már velünk, amit nagyon sajnálok. Viszont két szuper csajszi jött, Polgár Tünde és Yvonne Dederick. Utóbbi a barátnőm, és egyben a menedzserem is. Nagyon örülök, hogy ő is részese lett a sorozatnak, és együtt forgathattunk. Polgár Tünde pedig Yvonne barátnője. Őt korábban nem ismertem, de nagyon aranyos lány, a sorozatban Farkas Ritához tudnám hasonlítani. Tündével igazán jóba lettünk. Biztos vagyok benne, hogy a nézők is szeretni fogják őket.

– Az első évadban az Ön személyisége eléggé megosztotta a közönséget. A dzsungel kaland után viszont a nézők megszerették. Hogyan láthatjuk majd a Feleségek luxuskivitelben második évadában?

– Szerintem még tovább erősödik az a vonal, amit eddig képviseltem. Az, hogy mindent megpróbálok humorosan felfogni, és próbálok mindenből viccet csinálni. Az élethez való hozzáállásom nagyon pozitív, ez a jeleneteimben is meglátszik majd.

– Mit tudhatunk a többi szereplőről?

– Azt fogják kapni a nézők, amit már megszokhattak. Eléggé feszült hangulatban fejeződött be az első évad, Bogival a helyzet csak bonyolódik. Tehát továbbra is lesznek konfliktusok, őrültségek, nevetések, de többet nem árulok el, maradjon meglepetés a nézőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!