CELEBFIGYELŐ

2020.12.06. 13:00

Megmutatjuk, mit osztanak mostanában a tolnai celebek

Ismert arcok, ismert helyről. Innen, Tolnából! Új sorozatot indítunk, melyben a megyénkbeli, vagy innen elszármazott hírességek mindennapjaiba pillantunk bele.

TEOL

20190924 Kecskemét Bob Fosse - Fred Ebb - John Harold Kander: Chicago Nagyszínház Musical Fordító: Hamvai Kornél, Varró Dániel Rendezte: Béres Attila Képen: Földes Eszter (színművész) Fotó: Bús Csaba BCS Petőfi Népe

Forrás: MW

Fotó: Bús Csaba

Kindl Gábor szekszárdi lemezlovas, filmrendező, TV-s a napokban közzétette a POP MIKULÁS, az ELFOGADÁSÉRT elnevezésű program online változatát.

A koronavírus világjárvány miatt az idén a virtuális térbe helyeződik át, melyben, ebben a változatban is, vannak közreműködők és természetesen az idén is sor kerül ajándékozásra. Az egyes helyszíneken, a műsor ideje alatt, ajándékozásra is sor kerül, a korábban kiszállított ajándékcsomagok kerülnek szétosztásra, írja Gábor a videó alatt.

 

Földes Eszter szekszárdi származású színésznő új projektjét népszerűsítette profilján. Így ír róla: Kultúra, handmade, zerowaste, egyediség, divat, üzenet, jótékonyság, fenntarthatóság egy projektbe zárva.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3452281841549951&id=139588932819275

Sohonyai Attila szintén szekszárdi származású író, költő Stohl Andrással közös produkcióját mutatta be.

 

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő a ráncok elleni csodafegyveréről írt bővebben az instagram-oldalán.

Budavári Fülöp szekszárdi származású influenszer, modell a bántalmazás ellen emelt szót instagram-oldalán.

Borítóképen Földes Eszter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!