Kerítésen akadt fenn

2023.07.09. 12:45

Izgalmasra sikeredett Vacak megmentése

Teol.hu

Kedves Barátaink! A mai mentésünk elég izgalmasra sikeredett, de jól alakult minden a végére. A Sió Motel kerítésén fennakadt egy nagytestű német juhász keverék kutya.

Fotó: Facebook

A kutya szorult helyzetében morgott, vicsorgott, kapkodott. Puszta kézzel nem lehetett leemelni a kerítésről, ezért elölről belebújtattuk a szállítódobozba, másik kollégánk így le tudta emelni a kerítésről. Nagyon nem volt kezes, így a szállítódobozba nem lehetett berakni. Több pórázt összefűzve bevezettük az autó rakterébe, így tudtuk kivinni a menhelyre, ahol még mindig hadakozott. A kutyának semmiféle fizikai sérülése nem keletkezett. Bevezettük egy kennelbe, ahol egy ügyes mozdulattal sikerült chipet olvasni. Mindenki örömére volt mikrochipje a kutyának. Vacak a neve. 

Hívtuk a gazdáját, aki jött a kutyáért. Köszönjük Vörös Katának, hogy vigyázott Vacakra, megitatta, és értesített minket! Ezért jó, ha van mikrochip a kutyában, így rövid időn belül hazakerülhetett - tette közzé Facebook-bejegyzésében a Szekszárdi Kutyamenhely.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!