Celebfigyelő

2023.08.29. 12:00

Barabás Évi combhajlító izomcsoportja szakadt el

Barabás Évi bonyhádi származású műsorvezető az RTL Klub kameráinak sírva mesélt munkahelyi balesetéről, amely néhány perccel a Fókusz adása előtt történt. A baleset ellenére végig vezette a műsort.

Brunner Mónika

Barabás Évi pokoli fájdalmakon van túl.

Fotó: Borsonline

Már elérhető a teljes videó az RTL Klub honlapján: műsorvezetőjük, Barabás Évi feleleveníti, miként történt vele baleset közvetlenül élő adás előtt, és miért tűnt el egy ideje a képernyőről. 

Elmondta, hogy a baleset napján, délután fél kettőkor hirtelen még kitalálták,  hogy mindenképpen legyen benne az adásban Marics Peti nagy esése (A zenész a színpadon esett el júniusban a Budapest Parkban, tolószékkel vitték le a színpadról, a szerk.).

Épp az énekes nagy esését felkonferálva érte a műsorvezetőt is baleset. Barabás Évi elmondása szerint mintha félspárgában, gátülésben esett volna el, a cipő sarkai két irányba csúsztak, rázuhant a fenekére, és szakadt minden – adás előtt néhány perccel. 

– Az evidens, hogy ha nem ájulsz el, fel tudsz állni, ha nincsen nagyobb baj, akkor az adás kezdődik. Élő adás van, csináljuk, gyerünk – tette hozzá. 

Fájdalma volt, széket raktak oda neki, hogy le tudjon ülni két felkonferálás közben. A sürgősségire ment, szerencsére műteni nem kellett. A jobb combhajlító izomcsoportja szakadt el. Ez egy sportsérülés, főként focistáknál és atlétáknál fordul elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!