Celebfigyelő

2023.08.23. 10:16

Menyasszony stílusú ruhában léptek színpadra Détár Enikőék

Tamásiban, az augusztus huszadikai nemzeti ünnepen adott koncertet Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit "Dívák" elnevezésű produkciójukkal a rendezvénytér szabadtéri színpadán. Mindhárman menyasszonyi ruha stílusú öltözékben léptek színpadra, elegánsan.

Brunner Mónika

A három díva a tamási színpadon

Forrás: Tamási Művelődési Központ

Ezen a fellépésen is ugyanolyan ruhában lépett színpadra a Dívák produkció három sztárja az államalapítás és az államalapító Szent István király napján Tamásiban. 

A vasárnapi koncertjükön az általuk viselt darabok első ránézésre kisestélyiszerű, menyasszonyi ruhákra hasonlítanak. Ám a ruhák fehérnemű-alsóruha hatást is keltenek, amelyek még az idei évben is divatosak, trendiek. Az ilyen ruhákat gyakran csak az átcímkézés különbözteti meg a valódi fehérneműktől. 

A három énekesnő, színésznő két évtizeddel ezelőtt lépett fel először együtt a fővárosi ismert mulató és rendezvényterem, a Moulin Rouge színpadára. 

Azóta a  „Dívák” elnevezésű produkciójukkal koncerteznek országszerte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!